Hacı Hasan Efendi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurum olarak misyonumuzda tanımladığımız nitelikte öğrencileri yetiştiren, onlara hayat boyu bağlarını kopmayacağı bir ilim ve irfan yuvası sağlayan, çevresindeki ve dünyadaki gelişmelere duyarlı, topluma dini, sosyal, kültürel ve bilimsel meselelerde önderlik eden, gerektiğinde şekil veren ve gündem belirleyen, millet ve mukaddesat düşmanlarına korku salan milletimizin umudu olan etrafını aydınlatan bir kandil olup karanlığın karşısında duran bir külliye olabilmektir.

Misyon: Öğrencilerimize, akademik başarının yanı sıra, dini ve kültürel değerlere duyarlı, milli ve manevi duyguların tekamül ettiği, evrensel ilkeleri gözeten, geçmişinden aldığı güç ve cesaretle geleceği anlamlandıran ve şekillendiren, Kur´an ve sünnet ışığında dini perspektifini geliştiren, tuzak kuranların tuzağına düşmeden aklını ve vicdanını özgürce kullanan, evrensel etik kurullarına bağlı, modern bilgi ile mücehhez, ancak dini ve kültürel değerlerini merkezde gören ve düşünce sistematiğini bu temel ilke üzerine inşa eden nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hacihasanefendiiho.meb.k12.tr

Adres - 100. Yıl Mahallesi Kayseri Caddesi Öğretmenevi Arkası YAHYALI/KAYSERİ

Adres - 100. Yıl Mahallesi Kayseri Caddesi Öğretmenevi Arkası YAHYALI/KAYSERİ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 90 km uzaklıkta bulunmaktadır. İlçe merkezinde bulunmaktadır.