Öğrenci Servis Araçlarının Tespiti Ve Sözleşmesi Duyurusu

HACI HASAN EFENDİ İMAM HATİP ORTAOKULU Müdürlüğü

ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARININ TESPİTİ VE SÖZLEŞMESİ İŞİ DUYURUSUDUR

a) İşin Niteliği ve Yeri

Okulumuz HACI HASAN EFENDİ İMAM HATİP ORTAOKULU öğrencilerinden okulumuza ulaşımı servisle sağlanacak öğrencilerin 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı servis araçlarının tespiti ihalesi ve sözleşme imzalanması iş ve işlemleri 25/10/2017 tarih ve 30221 sayılı Resmi Gazetede Yayınlanan MEB Okul Servis Araçları Yönetmeliği kapsamında yürütülecektir. Yapılacak yeterlik değerlendirmesi sonucunda Yeterli bulunan isteklilerden fiyat eksiltme teklifi alınmak suretiyle Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin 7. maddesi uyarınca Okul Öğrenci Servis araçları kiralama işlemi yapılacaktır. Kiralama işlemine teklif verecekler Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin 5/d maddesi gereği 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Servis Ücretlerine göre fiyat eksiltme işlemi yapılarak verecekleri kapalı zarf usulü fiyat teklif listeleriyle birlikte aşağıda belirtilen diğer evraklar da eklenerek kiralama dokümanına uygun olarak hazırlayacakları yeterlik başvurusu evrakını en geç 26/08/2024 Cuma günü Saat 10.00’ e kadar kiralama dokümanında belirtilen adreste bulunan HACI HASAN EFENDİ İMAM HATİP ORTAOKULU Servis kiralama komisyonuna ulaştırmaları gerekmektedir.

b) Şartname ve Eklerinin Alınabileceği Yerler ve Şartları

c) Servis Aracı Tespiti İhalesinin Yapılma Yeri, Tarihi ve Saati

Okulumuz öğrencileri için Okul Servis Araçlarının Belirlenmesinin Tespiti İhalesi 26/08/2024 Cuma günü saat 13.30'da HACI HASAN EFENDİ İMAM HATİP ORTAOKULU Konferans salonunda yapılacaktır.

d) Okul Servis Araçları Taşıma İşine Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler

(1) Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenilen belgeler şunlardır:

a) Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

b) Gerçek kişi olması hâlinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

c) Tüzel kişi olması hâlinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

ç) Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilikler de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,

d) Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu,

e) Taşıma işinde kullanılacak araçların Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri,

f) Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi

(2) Süresi İçinde İhaleye başvuracak İştirakçiler Okul Servis Araçları Kiralama Komisyonu Şartnamesini kabul etmiş sayılarak; Ekte yer alan Ek-3 Belgesine göre değerlendirmeleri yapılacaktır.

(3) Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, kiralama tarihinden itibaren 1(bir) yıldır.

(4) Yahyalı Merkez’in tüm mahallelerinden verilen teklifler tek fiyat üzerinden olacaktır.

(5) Teklif mektubuna kardeşlere ve yıllık peşin ödeyenlere uygulanacak indirim yüzde olarak yazılacaktır.

(6) Taşımacıyı tespit komisyonuna verilen dosyalar herhangi bir sebeple geri alınamaz.

Hüseyin KİRAZ                                      Sami NAZLI                                            Bayram Önder ÖZEL

Okul Müdürü(Başkan)                       Okul Aile Birliği Başkanı                                    Öğretmen

Adem BAŞ                                                   Mehmet EĞERCİ

Veli                                                                      Veli